Afmetingen | 5 × 14,9 × 22 cm |
---|---|
Beschrijving | Basil Pesto - Original Meals 600 Kcal |
Distributeur | Radix Nutrition Ltd |
Plaats van herkomst | Nieuw Zeeland |
Netto vulhoeveelheid | 590 kcal |
Basil Pesto – Original Meals 600 Kcal V9 – Radix Nutrition
€9,99
€1,69 / 100 kcal
Product bevat: 590 kcal
Beschikbaarheid: 3 op voorraad
- Jouw avontuur begint met gratis verzending (vanaf €75 in Nederland en België)
- Voor 22:00 besteld = meestal morgen geleverd
- Voor én door avonturiers
- En ja, we hebben het grootste assortiment van de Benelux ✅
Ontdek Basil Pesto – Original Meals van Radix Nutrition: een 600 Kcal vegan hoofdmaaltijd voor actieve sporters en gezondheidsbewusten.

Ingrediënten
Glutenvrije pasta (rijstmeel, maïsmeel, maïszetmeel, aardappelzetmeel, gele erwtenmeel) (36%), plantaardig eiwit (fava boneneiwit, erwteneiwit) (18%), extra vierge olijfolie (14%), zonnebloempitten, biologische kokosmelkpoeder, pompoen, broccoli, rode paprika, lijnzaad, basilicum (2%), zeezout, citroenpoeder, roze zout, knoflook, spinazie, zwarte peper, zonnebloemlecithine, gierstpuffs, rode quinoa, boekweitpoeder, natuurlijk vitaminencomplex (quinoakiemen, acerola kersen, Blakeslea trispora en zonnebloemen), champignon, boerenkoolblad, alfalfa, biologisch baobab gedroogd vruchtvlees, biologische acerola, broccolikiemen, biologisch cacaopoeder, peterselie, rode biet, biologische kelp.
Voedingsstoffen
Voedingsstoffen per 100 g
Calorische waarde kj | 2498 kJ |
---|---|
Calorische waarde kcal | 596 kcal |
Vet | 29 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 6,3 g |
Koolhydraten | 51 g |
Waarvan Suiker | 6,3 g |
Voedingsvezels | 9 g |
Eiwit | 30 g |
Zout | 2,8 g |
Productveiligheid
Veiligheidsinstructies
Bereidingswijze
- Voeg 260 ml kokend water toe aan de inhoud van het zakje.
- Roer goed door tot alles gelijkmatig gemengd is.
- Sluit het zakje en wacht 10 minuten terwijl de maaltijd gaart.
- Open het zakje en geniet direct uit de verpakking.
Let op: Het zakje kan heet worden. Voorzichtig hanteren.
Gebruik de vulstreep aan de binnenzijde als maatlijn voor het toevoegen van water.