Firepot is al vijf jaar in de maak. Als avonturiers die door Groenland trekken, wilden we dat onze wandelingen werden onderbroken door langzaam gekookt, natuurlijk voedsel dat heerlijk smaakte. We wilden een gezonde, stevige maaltijd die ons niet zwaar maakte of ons niet liet wachten. En we konden het nergens vinden.

Dus maakten we onze eigen in een schuur in Dorset - heerlijke, voedzame, gedehydrateerde, langzaam gekookte maaltijden geïnspireerd op onze reizen. We hebben het lichtgewicht en gebruiksvriendelijk gehouden, zodat je ervan kunt genieten van de hoogten van de Himalaya tot de fjorden van Chili. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen.

Onze recepten zijn ontwikkeld gedurende maanden van aanpassingen, experimenteren met smaakcombinaties en het uitproberen van verschillende ingrediënten om de voeding te maximaliseren, niet alleen de smaak. We hebben elk van onze ingrediënten genomen en uitgewerkt hoe we ervoor kunnen zorgen dat ze in uw kom terechtkomen, net zoals in uw eigen keuken - heerlijk, perfect gebakken, met zijn nutritionele integriteit.

Firepot

Toont alle 13 resultaten