Logo Blå Band

Blå Band gevriesdroogde maaltijden zijn perfect wanneer een lichtgewicht, maar smakelijke maaltijd vereist is. Blå-bandmaaltijden zijn zeer eenvoudig te bereiden en een unieke eigenschap tegenover andere gevriesdroogde maaltijden is de vorm van het pakket, waardoor ze heel gemakkelijk te eten zijn - het pakket is niet zo diep als andere maaltijden, dus het smakelijke eten is gemakkelijker te consumeren! Blå-bandmaaltijden bevatten ook een handige vullijn aan de binnenkant van het pakket, zodat giswerk bij het toevoegen van warm water overbodig wordt.

Blå Band heeft onlangs ook een nieuwe reeks 'natte' voedselbuidels geïntroduceerd. Deze reeks omvat vegetarische en glutenvrije opties en ze zijn allemaal lactosevrij. Dit assortiment is van de gebruikelijke hoge kwaliteit van alle Blå Band-producten en biedt heerlijk smakende gerechten met een royale portiegrootte en een hoge energiewaarde bij 550 kcal per portie.

Blå Band-maaltijden zijn geschikt voor een scala aan dieetwensen, met vegetariërs en glutenvrije opties beschikbaar. Xfood.nl heeft het volledige assortiment in de Benelux in voorraad en de prijzen voor Blå Band-maaltijden zijn zeer concurrerend.

Filters

Prijs

7,009,00

Gewicht

0gr1000gr

Categorieën

Bekijk meer...

Fabrikanten

Bekijk meer...

Calorieën

Scroll naar boven