Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

Leveringen binnen Nederland en België zijn gratis vanaf een bestelwaarde van 50 euro! Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen wij 6,95 euro verzendkosten naar Nederland en België.

Neem contact met ons op voor internationale verzendkosten.

Wij maken gebruik van het uitgebreide netwerk van PostNL.

Alle bestellingen voor 22.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van het weekend en nationale feestdagen) en in de meeste gevallen binnen Nederland en België de volgende dag bezorgd.  

Maandag besteld -> Dinsdag bezorgd

Dinsdag besteld -> Woensdag bezorgd

Woensdag besteld -> Donderdag bezorgd

Donderdag besteld -> Vrijdag bezorgd

Vrijdag besteld -> Zaterdag bezorgd

Zaterdag en Zondag besteld -> Dinsdag bezorgd

Bestellingen naar andere landen zijn langer onderweg, wij kunnen hier helaas geen garanties op geven.

Raadpleeg retouren en ruilen van​ een bestelling voor ons retourbeleid en onze procedures.

Lyofilisatie is een methode om voedsel te bewaren dat smaak, geur, voeding en eigenschappen behoudt. Zo zijn alle voedingsstoffen goed beschermd, zelfs de meest fragiele.

Onze maaltijden hebben een houdbaarheid van 2 tot maximaal 8 jaar. We raden aan dat ongeopende zakjes worden bewaard in koele, droge omstandigheden en beschermd zijn tegen alles waar ze door kunnen worden geprikt.

We hebben een groot scala aan glutenvrije, zuivelvrije, vegetarische en veganistische maaltijden.

In tegenstelling tot gedroogde maaltijden (van het Bolino-type die worden aangetroffen in supermarkten), die zeker minder duur maar ook minder smakelijk zijn en een kortere houdbaarheid hebben, zorgt vriesdrogen ervoor dat het voedsel zijn volledige structuur en smaken behoudt. veel meer vitamines en voedingsstoffen.

Bovendien is koeling niet noodzakelijk om gevriesdroogd voedsel te bewaren, ook wordt het gewicht van voedsel verminderd, wat een duidelijk voordeel is voor hun transport. Ten slotte is de rehydratatie van gevriesdroogd voedsel zeer snel omdat ze een zeer poreuze textuur hebben.

Ja, bijna al de maaltijden kunnen worden bereid met kamertemperatuur of koud water. U mag verwachten dat de hydratatietijd toeneemt als u geen warm water gebruikt.

Een gemiddelde man met een uitgebalanceerd dieet heeft ongeveer 2.500 kcal per dag nodig om zijn gewicht te behouden en een gemiddelde vrouw heeft 2.000 kcal nodig. Dit verandert echter sterk met een aantal factoren, zoals lichaamsbeweging, leeftijd en mate van fitheid.

Onze maaltijden worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Polen en Nederland. 

Stuur alstublieft een e-mail met uitleg waarom u denkt dat Xfood.nl u zou sponsoren, en zoveel informatie over uw expedities, naar service@xfood.nl

Stuur alstublieft een e-mail met daarin uitleg waarom u denkt dat Xfood.nl uw producten moet verkopen en zoveel mogelijk informatie over uw producten aan service@xfood.nl

Scroll naar boven