Een van de meest geliefde maaltijden van Expedition Foods, Vis en Aardappel met Peterseliesaus, is een heerlijk gerecht voor zowel visliefhebbers als niet-visliefhebbers. Gemaakt met witte vis, het gerecht is romige aardappelen met precies de perfecte mix van ingrediënten. Een rustgevende maaltijd, of je nu aan het ijsvissen bent in Siberië of een zandstorm vecht in Marokko, gemaakt om van te genieten en om die verloren calorieën aan te vullen. Voeg heet water toe, roer, laat vijf minuten staan en voila, je hebt een ongelooflijke maaltijd.
Ingrediënten
Aardappelblokjes (29%), Volle Melk, Uienblokjes, Hoki (14%) (Macruronus novaezelandiae) (Vis), Room (Melk), Koolzaadolie, Suikermaïs, Suiker, Maïsbloem, Gehakte Peterselie.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie 450 Kcal | Per portie 800 Kcal | Per portie 1000 Kcal | |
---|---|---|---|---|
Energie (kJ) | 2343 | 1874 | 3350 | 4170 |
Energie (kcal) | 563 | 450 | 805 | 1002 |
Vet (g) | 38,2 | 30,6 | 54,6 | 68,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 11,9 | 9,5 | 17,0 | 21,2 |
Koolhydraten (g) | 38,5 | 30,8 | 55,0 | 68,5 |
↳ Waarvan suikers (g) | 14,3 | 11,4 | 20,4 | 25,5 |
Vezels (g) | 3,2 | 2,6 | 4,6 | 5,7 |
Eiwitten (g) | 14,7 | 11,8 | 21,0 | 26,1 |
Zout (g) | 0,75 | 0,60 | 1,07 | 1,33 |