Voor 22:00 besteld, morgen gratis* bezorgd.

O.R.S. – Granaatappel Sinaasappel – 10 x 5,3gr – Care Plus

7,49

Uitverkocht

 • Gratis verzenden vanaf 50 euro
 • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
 • Voor én door avonturiers
Secure payments powered by mollie
 • ideal logo
 • bancontact logo
 • Klarna

Voorkom uitdroging bij ziekte, misselijkheid, diarree en intensieve inspanning. Zorg dat je Care Plus O.R.S. in huis hebt. Vaak wordt je erdoor verrast. Zo ben je er snel bij als je last krijgt van uitdrogingsverschijnselen.

, ,
Artikelnummer: 31101 Categorieën: , , Tags: , , , , ,
Fabrikant :
Voorkom uitdroging door toediening van O.R.S.

Uitdroging! Je herkent het vaak pas te laat. Uitdroging kan voorkomen bij bijvoorbeeld ziekte, lang aanhoudende misselijkheid en/of diarree, ander voedsel op vakantie of bij (extreme) fysieke inspanning. Zorg dus dat je er snel bij bent en neem tijdig Care Plus O.R.S. Zo voorkom je dat je last krijgt van de vervelende bijwerkingen die met uitdroging gepaard gaan.
O.R.S. staat voor ‘Oral Rehydration Salts’. Deze zouten en suikers neem je opgelost in water in. De combinatie van zouten en suikers zorgt ervoor dat de opname van water via de darmen goed wordt geregeld als de vochthuishouding in je lichaam uit balans is.

Symptomen van uitdroging
 • Je hebt vaak veel dorst
 • Je mond voelt droog aan en ook je ogen kunnen droog zijn
 • Je benen en armen kunnen koud aanvoelen
 • Je moet vaak minder plassen
 • Je kunt je wat verward of suf voelen
 • Je kunt flauwvallen
Opname van vocht via de darmen

Het O.R.S. preparaat van suikers en zouten zorgt ervoor dat de darmen het vocht dat je toedient goed op kunnen nemen en afgeven aan het lichaam. Alleen maar veel water dringen is dan niet genoeg. Je darmen hebben de suikers en zouten daarbij nodig.

Gebruik bij kinderen zwaarder dan 20 kg en volwassenen

Deze versie van O.R.S. is geschikt voor kinderen zwaarder dan 20 kg en voor volwassenen. De inhoud van het zakje lost gemakkelijk op in water. Gebruik hierbij 200 ml water. Neem in landen met minder betrouwbaar drinkwater liever mineraal- of bronwater (geen andere dranken). Roer tot het poeder geheel is opgelost. Het O.R.S. poeder voor volwassenen heeft een aangename granaatappel/sinaasappel smaak.
Voor kinderen tot 20 kg is er de speciale kindervariant van O.R.S. met frambozensmaak.

Drink veel water

Drink na de inname van O.R.S. ook zoveel mogelijk water. Dat is soms lastig, maar extra water drinkt helpt. Als in één keer een glas water opdrinken niet gaat, neem dan liever een aantal keer een klein beetje.
Heb je een slechte nierwerking of diabetes dan moet je wel rekening houden met de hoeveelheid glucose en zout die je inneemt met de O.R.S. oplossing.

Mee op reis

Juist op vakantie kun je door een ander klimaat of ander voedsel te kampen krijgen met misselijkheid, diarree en maag-/darmstoornissen. Neem in je handbagage daarom altijd een doosje Care Plus O.R.S. mee. Zo ben je er snel bij als je last krijgt van uitdrogingsverschijnselen.

Gebruik

Dosering voor volwassenen en kinderen boven de 20kg: Los de inhoud van 1 sachet op in 200ml betrouwbaar drinkwater (niet gebruiken in combinatie met andere vloeistoffen/dranken).

Dosering voor kinderen onder de 20kg: Los 1 sachet op in 200 ml betrouwbaar drinkwater. Roer tot het poeder geheel is opgelost. Gebruik als maatstaf 10 ml per kilo lichaamsgewicht en dien dit elk uur toe, gedurende 4 tot 6 uur.

Care Plus® O.R.S. is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten

Dextrose, vulstof maltodextrine, natriumchloride, natriumwaterstofcarbonaat, voedingszuur citroenzuur, kaliumchloride, kleurstof rode bietensappoeder, antiklontermiddel siliciumdioxide, aroma: granaatappel, sinaasappel en bloedsinaasappel, zoetstof sucralose, kleurstof riboflavine-5 -fosfaat-natrium

Gewicht53 g
Afmetingen45 × 75 × 100 cm

Andere suggesties…

Scroll naar boven