Chili Non Carne en Rijst – 485 kcal – Firepot

Gezonde soja langzaam gegaard met rokerige pepers en bruine bonen. Geserveerd met langkorrelige rijst.

Bereidingswijze

  • De bovenkant van het zakje bij het scheurmerk afscheuren.
  • Voeg warm water toe tot het niveauteken.
  • Roer goed, sluit het zakje door middel van de sluiting en laat het gerecht 8 minuten rusten.
Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

8,95

Merk:

Op voorraad

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Gezonde soja langzaam gegaard met rokerige pepers en bruine bonen. Geserveerd met langkorrelige rijst.

Chilli con Carne is dat klassieke eenpansgerecht, daarom wilden we Chilli non Carne maken, zodat vegetariërs dezelfde verwarmende smaken konden krijgen op een koude nacht in de bergen. We gebruiken gezonde soja op smaak gebracht met paprika, komijn en zoete tomaten om die geliefde chilismaak te creëren. We voegen dan de crunch van rode peper, nootachtige rode bonen en een subtiele kruidenhit van ancho en chipotle toe om onze Zuid-Amerikaanse klassieker af te maken. Een veganistische versie die net zo goed smaakt als het echte werk.

Al ons eten is voedzaam, lekker en eenvoudig. U herkent alle ingrediënten en u vindt geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of conserveermiddelen. We voegen alleen zout toe zoals u dat thuis zou doen – voor de smaak. Veel van de maaltijden van onze concurrenten bevatten ook grote hoeveelheden palmolie – een ingrediënt dat we nooit zullen gebruiken. Onze vuistregel is dat we alleen vertrouwde ingrediënten gebruiken die u in een keukenkast zou aantreffen, niet in een grote zakelijke keuken.

Ingrediënten

 

Firepot meals hebben een THT-datum van drie jaar. Dit betekent niet dat het niet langer meegaat, maar we raden u aan het de eerste drie jaar na aankoop te gebruiken.

De composteerbare verpakkingen houden de etenswaren een jaar vers.

Gewicht135 g
calorieën

500

Land van herkomst

Groot-Brittannië