Een rijke vegan ovenschotel met veel groente en linzen. Specerijen uit de Mexicaanse keuken bepalen het karakter en de warmte van het recept. Dit gerecht is lactosevrij.
Het is vers bereid echt voedsel, niet uitgedroogd of gevriesdroogd. Om te consumeren, gewoon verwarmen en eten. Er hoeft geen water te worden toegevoegd voor consumptie en kan koud of warm worden genoten.
Deze maaltijd maakt deel uit van de Blå Band Expedition Wet Meal-serie en smaakt niet alleen geweldig, maar is ook gemakkelijk klaar te maken. Kan warm of koud gegeten worden.
Ingrediënten
Groenten 29% (aardappelen 13%, wortelen, maïs, uien, rode peper), linzen (24%), water, tomatenpuree, koolzaadolie, getextureerde tarwe-eiwitten (tarwegluten, calciumsulfaat), smaakstoffen (bevat selderij), zout, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guargom, dextrose, curry (bevat mosterd), gistextract, knoflook, koriander, kleur: paprika-extract. Kan sporen van melk, ei en soja bevatten.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 537 | 2309 |
Energie (kcal) | 128 | 550 |
Vet (g) | 5,4 | 23 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 0,4 | 1,7 |
Koolhydraten (g) | 12 | 52 |
↳ Waarvan suikers (g) | 2,2 | 9,5 |
Vezels (g) | 2,5 | 11 |
Eiwitten (g) | 6,6 | 28 |
Zout (g) | 1 | 4,3 |
BEREIDING: Het enige dat nodig is, is eenvoudig opwarmen, ofwel in de buidel, in kokend water of in een pan gegoten.
Blå Band maaltijden hebben een houdbaarheid van 42 maanden bij omgevingstemperatuur in een gematigd klimaat of volgens NATO-norm AMedP-1.11; hoofdstuk 3 – Houdbaarheid