XFood.nl voorziet Manon Runs van alle maaltijden tijdens De Volcano Ultra Marathon

De Volcano Ultra Marathon staat bekend om het organiseren van de zwaarste hardloopevenementen ter wereld. Na Costa Rica, zal dit jaar 10-19 september de eerste editie in IJsland plaatsvinden.

De Jimbee Volcano Ultra Marathon Iceland is een zelfvoorzienende 280 kilometer voet race over de Arctische cirkel. De race doorkruist de imposante zuidkust van IJsland met mos- en lavavelden, zwarte zandstranden, en leidt langs gletsjers en vulkanen.

Manon Schutter, beter bekend als Manon Runs

Manon Schutter, beter bekend als Manon Runs, gaat dit avontuur aan. Manon heeft reeds meerdere uitra’s gelopen. Zo liep zij in 4 dagen 180 kilometer van Dubai naar Oman door de woestijn. Toch wordt deze race de zwaarste die zij ooit heeft gedaan, aldus Manon.

De Volcano Ultra is zelfvoorzienend. Dit houdt in dat alle benodigdheden voor 6 dagen, los van de tent die wordt voorzien door de organisatie, in een rugzak door de loper moeten worden gedragen, waarbij voeding het voornaamste gewicht zal zijn. Het is daarom van groot belang dat de voeding zo licht mogelijk is zonder af te doen aan de benodigde energie. XFood.nl heeft Manon voorzien van lichtgewicht gevriesdroogde maaltijden en sport snacks van top kwaliteit met voldoende energie en smaak.

Wil je weten hoe het Manon vergaat in IJsland, volg haar dan op Instagram ( @manon_runs ) waar zij haar avontuur deelt.