Ken jij goulash? Neen ? Nu is het tijd om te proberen! Dit typisch Hongaarse recept is een smakelijk gerecht gestoofd met mooie stukjes rundvlees in een delicate tomatensaus, alles vergezeld van rijst en paprika.
Ingrediënten
Voorgekookte rijst 63,7%, rundvlees 8,5% – herkomst: buiten de EU (oa zout, antioxidanten: E320, E310, zuurteregelaar: citroenzuur), tomatenpoeder 8,1%, plantaardig palmvet (lactose (MELK) en MELKeiwitten), rood en groene paprika 4,2%, zout, gemodificeerd aardappelzetmeel, specerijen en aromatische planten, suiker, aroma’s, voedingszuur: citroenzuur, bietenpoeder (MELK).
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1688 | 2532 |
Energie (kcal) | 404 | 606 |
Vet (g) | 11,0 | 16,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 4,8 | 7,1 |
Koolhydraten (g) | 62 | 92 |
↳ Waarvan suikers (g) | 3,8 | 5,8 |
Vezels (g) | ||
Eiwitten (g) | 15,0 | 23,0 |
Zout (g) | 2,7 | 4,0 |