Traditionele Indiase specialiteit gekookt volgens origineel recept met lokale kruiden. Het vlees wordt 24 uur gemarineerd in een mengsel van romige yoghurt en kruiden en vervolgens gestoomd. Deze heerlijke, licht pittige roomsaus is op smaak gebracht met verse koriander en geserveerd met kurkuma Basmatirijst.
Ingrediënten
Kipfilet (30%), tomatenblokjes (20%) (tomaten, tomatenpuree, citroenzuur), basmatirijst (16%), room (16%), yoghurt (10%) (melk), ui, knoflook, boter (melk), olijfolie, zout, gember, garam masala, kurkuma, komijn, chili, gemalen koriander, rietsuiker, verse koriander
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 794 | 3176 |
Energie (kcal) | 190 | 760 |
Vet (g) | 13 | 52 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 7,5 | 30 |
Koolhydraten (g) | 6,4 | 25,6 |
↳ Waarvan suikers (g) | 2,8 | 11,2 |
Vezels (g) | ||
Eiwitten (g) | 13 | 52 |
Zout (g) | 1,05 | 4,2 |
Adventure Menu maaltijden hebben een houdbaarheid van 36 maanden bij omgevingstemperatuur in een gematigd klimaat.