Voetpoeder – Care Plus

Care Plus® Foot Powder maakt je wandeltocht of hardloopwedstrijd comfortabel en het voorkomt de vorming van blaren. Breng het poeder aan voordat je op pad gaat en als mogelijk ook tijdens je tocht. Zo houd je je voeten droog en koel.

Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

6,95

Merk:

Op voorraad

SKU: 38202 Category: Tags: , , ,

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Care Plus® Foot Powder

Ondanks dat je goed passende en comfortabele schoenen draagt bij je outdoor activiteiten komt het toch soms voor dat je blaren oploopt. We raden daarom aan dit Care Plus Foot Powder te gebruiken. Dit voetpoeder absorbeert vocht en ‘droogt’ daarmee de voeten voor en tijdens het lopen. Dit helpt die oh zo vervelende blaren voorkomen. Daarnaast verkoelt het de voeten, wat heel comfortabel aanvoelt. Je voeten voelen minder branderig aan.

Blaren

Je voeten hebben het soms zwaar te verduren. Een stevige wandeling, (intensief) sporten, warme temperaturen, nieuwe schoenen. Allemaal omstandigheden waarbij je nogal eens snel blaren oploopt, die door onbedoelde druk of wrijving ontstaan. Het lopen wordt dan nogal eens een kwelling. Blarenpleisters  bieden dan uitkomst. Maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen! Gebruik daarvoor het Care Plus voetpoeder.

Het gebruik

Gebruik van het Care Plus voetenpoeder maakt de tocht voor je voeten comfortabel en ontspannen. Je kunt het voetpoeder voorafgaande aan je wandeltocht gebruiken, maar je zult merken dat je je voeten heel blij maakt als je dat nog een keer herhaalt tijdens de wandeltocht. Laat je voeten wel altijd eerst aan de lucht drogen voordat je het poeder aanbrengt. Veeg overtollig poeder weg voordat je je sokken aan doet.

Voordelen Care Plus voetenpoeder:
  • Helpt blaren voorkomen
  • ‘Droogt’ je voeten
  • Absorbeert overtollig vocht
  • Verkoelt de huid
  • Vermindert en voorkomt een branderig gevoel

In een complete outdoor uitrusting mag dit voetenpoeder dan ook eigenlijk niet ontbreken. Zeker als je van comfort houdt en graag kilometers maakt! Een goede voorbereiding is dan het halve werk.

Care Plus® Foot Powder is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gewicht60 g
Afmetingen51 × 87 cm