Real Turmat

Winkel

Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Real Turmat

Het was ondernemer Rolf Hansen die ongeveer 30 jaar geleden, in 1989, een smakelijke, geweldige zelfgemaakte stoofpot wist te conserveren met vriesdroog technologie van wereldklasse. Dankzij deze ontwikkeling werd het bedrijf Drytech opgestart. 

 

Na het veelvuldig uitvoeren van diverse onderzoeken en studies rondom het vriesdrogen van voedsel, lukte het Rolf en zijn team om een perfecte techniek neer te zetten. Deze techniek heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf al meer dan 30 jaar bestaat en tientallen werknemers heeft. Ook worden de producten van Real Turmat wereldwijd door ontelbare klanten gegeten, wat aangeeft dat Drytech écht weet wat het doet. 

 

Het geheim zit dan ook niet verborgen in het koken en de recepten, maar in het proces van de vriesdroog technologie. En ook wel een beetje in de recepten natuurlijk, omdat het voedsel wel lekker moet zijn. Maar het is de techniek dat écht uniek is aan Drytech, het moederbedrijf van Real Turmat. 

Real Turmat kopen?

Wil jij maaltijden van Real Turmat kopen, voor een voordelige en lage prijs? Dan ben je bij Xfood.nl aan het juiste adres. Zoals je hierboven kan zien hebben wij ontzettend veel Real Turmat maaltijden op voorraad. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een lekkere kippensoep, een vruchtenmuesli of een Thaise rode curry, dan zal je dit vinden bij Real Turmat.

 

Ons assortiment van Real Turmat maaltijden loopt uiteen van energy drinks en energierepen tot aan pasta’s en allerlei andere lekkere hoofdgerechten, dus de kans is groot dat jij de juiste producten voor jezelf kan vinden. 

Real Turmat maaltijden

De Real Turmat maaltijden die jij bij Xfood.nl kan aanschaffen zijn niet alleen ontzettend lekker, maar in veel gevallen ook nog eens makkelijk te bereiden. Afhankelijk van welk product je koopt, hoef je bij de bereiding alleen wat heet water toe te voegen en 8 tot 10 minuten te wachten. Hierna zal jouw Real Turmat maaltijd klaar zijn, zodat jij kan genieten van een lekker diner. 

 

Vanwege deze bereiding zijn real Turmat maaltijden ideale producten om mee te nemen tijdens het kamperen, hiken, mountainbiken of andere sporten waarbij je (langdurig) onderweg bent. 

 

Ook aan lactosevrije en glutenvrije Real Turmat maaltijden is gedacht. Deze herken je op Xfood.nl aan de groene kopjes “glutenvrij” en “lactosevrij”, welke je onder elke afbeelding kan vinden. 

Hoe worden Real Turmat maaltijden gemaakt?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, worden de producten van Real Turmat op een unieke manier gemaakt. Rolf, de bedenker van dit merk, zal dan ook niet alle geheimen prijsgeven. Maar hij wil je wel de basis vertellen. 

 

Eerst wordt de perfecte maaltijd gemaakt. Ondertussen zijn dit vele verschillende maaltijden, uiteenlopend van soepen en curry’s tot aan pasta en stoofpotjes. En natuurlijk allerlei andere gerechten die hier buiten vallen. 

 

Vervolgens worden deze maaltijden en de ingrediënten tot zeer lage temperaturen bevroren en dat gebeurt ultrasnel (echt heel snel). Daarna wordt er langzaam en voorzichtig warmte toegevoegd, zodat smaak, kleur, energie en vitale vitamines niet kunnen ontsnappen en dus behouden blijven in de maaltijd. Dit wordt gedaan totdat al het water verdwenen is uit het gerecht. Hierna heb je een perfecte en lekkere gevriesdroogde Real Turmat maaltijd, waarbij je alleen wat heet water hoeft toe te voegen om alles weer tot leven te brengen, afhankelijk van welk product je koopt natuurlijk. 

 

Waarom wou je dan een maaltijd van Real Turmat kopen, wat maakt dit bedrijf dan zo uniek? 

Waarom Real Turmat maaltijden kopen?

Real Turmat is een bekend merk in de wereld van gevriesdroogde maaltijden. Zo heeft het moederbedrijf Drytech al meer dan 30 jaar ervaring met het maken én doorontwikkelen van zowel de maaltijden als de technologie erachter. Zoveel jaar ervaring laat zien dat dit bedrijf precies weet wat het doet én dat al hun klanten dit beamen. 

 

Ook als je kijkt naar het assortiment van Real Turmat, kan je zien dat er voor ieder wat wils is. Er wordt aan iedereen gedacht. Zo kan je kiezen uit energiedrankjes, energierepen, complete curry’s, lactosevrije en glutenvrije maaltijden, het is allemaal te verkrijgen bij dit merk. Een breed assortiment maaltijden met hoge voedingswaardes, voor actieve mensen die van de natuur houden. 

 

Daarnaast worden de verpakkingen van Real Turmat perfect vacuüm verpakt in een sterke en duurzame verpakking, welke tegen een prima stootje kan én makkelijk te openen is. De achterkant is voorzien van een indicator voor de hoeveelheid water wat je in de maaltijd moet gieten, zodat jij een Real Turmat maaltijd op de juiste manier klaar kan maken. 

 

Zoals je ziet zijn dit meer dan genoeg redenen waarom je de producten van Real Turmat zou moeten kopen. Mocht je nu twijfelen over een bepaald product of simpelweg wat vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. We staan graag voor je klaar en denken dan ook graag met jou mee. Je kan ons het beste bereiken via service@xfood.nl of door te bellen naar +31 611 308 908.