Plantaardige Jambalaya is gebaseerd op langkorrelige rijst en is vooral thuis in de Cajun en Creoolse keuken. Natuurlijk is New Orleans, in de Amerikaanse staat Louisiana, eigenlijk de culinaire hoofdstad van Jambalaya, maar nu kunnen buitenenthousiastelingen deze unieke smaakervaring overal ter wereld bereiden. De traditioneel levendige kruidencombinatie wekt alle zintuigen in het buitenleven.
Ingrediënten
Langkorrelrijst, kruidenmix (bevat selderij), gemengde groenten in wisselende verhouding 22% (tomaten, selderij, wortelen, uien, doperwten, prei, mais), currysaus (bevat soja, mosterd, gluten, melk), kurkuma, cayennepeper.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1395 | 2680 |
Energie (kcal) | 334 | 641 |
Vet (g) | 2,7 | 4,9 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 1,0 | 1,8 |
Koolhydraten (g) | 65,7 | 118,3 |
↳ Waarvan suikers (g) | 12,5 | 22,5 |
Vezels (g) | 4,1 | 7,4 |
Eiwitten (g) | 9,2 | 16,6 |
Zout (g) | 6,1 | 10,9 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Trek’n Eat zijn verpakt in een vacuümzak, en zijn gemakkelijk te bereiden dankzij de maatlijn in de zak. Bovendien kan dit product tot 5 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.