Kaasachtig, romig en niet van deze wereld … macaroni en kaas! Een van de meest populaire comfortfoods is over-the-top populair. Historici weten niet wie we precies moeten bedanken voor dit decadente gerecht, maar het vroegst bekende recept voor mac en kaas was in 1769 in Elizabeth Raffalds boek ‘The Experienced English Housekeeper’. Voeg gewoon heet water toe, roer en wacht vijf minuten. U kunt deze maaltijd ook prima als ontbijt en lunch eten.
VOORBEREIDING: VERWIJDER DE ZUURSTOF ABSORBER (zakje) uit de zak. Voeg langzaam tot 300 ml heet water toe, roer terwijl je giet en sluit de zak. Wacht 5 minuten tot het voedsel is gerehydrateerd. Opmerking: koud water is voldoende, maar de rehydratatietijd is langer.
De zuurstofabsorber helpt de versheid van het product te behouden en is niet giftig. NIET ETEN.
Expedition Foods maaltijden hebben een lange houdbaarheid van maximaal 5 jaar.