Groente Roerbak – Expedition Foods
Onze nieuwste maaltijd, Vegetable Stir Fry, is beïnvloed door onze Aziatische reizen en het geweldige eten dat we hebben geproefd in Vietnam, China, Korea, Hong Kong, Thailand en Japan. Het is zuivelvrij en vegetarisch, en bevat een grote verscheidenheid aan groenten, waaronder rode en groene paprika’s, taugé, suikermaïs, bruine linzen, peultjes, bamboeplakken, prei en wortelen gemengd met eiernoedels en citroengras om er maar een paar te noemen. Deze vegetarische maaltijd is een publiekslieveling onder zowel vegetariërs als niet-vegetariërs.
Ingrediënten
Eiernoedels (55%) (ei, tarwe) (tarwebloem, water, eigeelpoeder (1%), zout, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, kaliumwaterstofcarbonaat)), oosterse groentemix (29%) (prei, Ui, Wortel, Witte Kool, Groene Paprika’s, Rode Paprika’s, Peapods, Taugé, Zwarte Schimmel, Bamboeschijfjes), Suikermaïs, Ui, Bruine Linzen, Gemengde Paprika’s, Tomatenpuree, Koolzaadolie, Rode Chilli Pasta (3%) (Rood Chili, Suiker, Knoflook, Zonnebloemolie, Citroensap (Sulfieten), Gemberpuree, Citroengras, Zout, Koriander), Maïsbloem, Knoflook, Zout.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie 450 Kcal | Per portie 800 Kcal | Per portie 1000 Kcal | |
---|---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1736 | 1892 | 3368 | 4201 |
Energie (kcal) | 414 | 451 | 803 | 1002 |
Vet (g) | 13,8 | 15,0 | 26,8 | 33,4 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 1,3 | 1,4 | 2,5 | 3,1 |
Koolhydraten (g) | 57,6 | 62,8 | 111,7 | 139,4 |
↳ Waarvan suikers (g) | 4,7 | 5,1 | 9,1 | 11,4 |
Vezels (g) | 8,9 | 9,7 | 17,3 | 21,5 |
Eiwitten (g) | 10,4 | 11,3 | 20,2 | 25,2 |
Zout (g) | 2,5 | 2,7 | 4,9 | 6,1 |
Expedition Foods maaltijden hebben een lange houdbaarheid van maximaal 5 jaar.