Hartig Varkensvlees met Bonen – 510 kcal – Firepot

Een stevig Brits ontbijt van aardappel en varkensvlees gebakken met drie soorten bonen in tomatensaus.

Bereidingswijze

  • De bovenkant van het zakje bij het scheurmerk afscheuren.
  • Voeg warm water toe tot het niveauteken.
  • Roer goed, sluit het zakje door middel van de sluiting en laat het gerecht 8 minuten rusten.
Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

8,95

Merk:

Uitverkocht

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Een stevig Brits ontbijt van aardappel en varkensvlees gebakken met drie soorten bonen in tomatensaus.

We wilden dat ons ontbijt de moeite waard was om op te staan – heerlijk vetarm Brits varkensgehakt, drie soorten bonen en knapperige aardappelen, geserveerd in een heerlijk volle  tomatensaus. Met de hitte van tabasco en een vleugje verse gember is dit onze draai aan het klassieke Full English. Dit is een stevig en verwarmend ontbijt voor de dagen dat alleen de smaak van thuis voldoende is. Kinderen zijn er ook dol op, waardoor dit een favoriet is voor het hele gezin in de keuken van Firepot in Dorset.

Al ons eten is voedzaam, lekker en eenvoudig. U herkent alle ingrediënten en u vindt geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of conserveermiddelen. We voegen alleen zout toe zoals u dat thuis zou doen – voor de smaak. Veel van de maaltijden van onze concurrenten bevatten ook grote hoeveelheden palmolie – een ingrediënt dat we nooit zullen gebruiken. Onze vuistregel is dat we alleen vertrouwde ingrediënten gebruiken die u in een keukenkast zou aantreffen, niet in een grote zakelijke keuken.

Ingrediënten

 

Firepot meals hebben een THT-datum van drie jaar. Dit betekent niet dat het niet langer meegaat, maar we raden u aan het de eerste drie jaar na aankoop te gebruiken.

De composteerbare verpakkingen houden de etenswaren een jaar vers.

Gewicht135 g
calorieën

500

Land van herkomst

Groot-Brittannië