Zesduizend jaar geleden kenden de vroege beschavingen van de Andes de waarde van quinoa: het duurzame, eiwitrijke graan staat tot op de dag van vandaag bekend als “Inca-goud”. Nieuw van Trek’n Eat, Quinoa in Mexicaanse stijl zit boordevol groenten om moderne avonturiers de perfecte voeding te bieden. Het pittige gerecht is vegan, gluten- en lactosevrij en vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Een vleugje koriander onderstreept de delicate smaken die typisch zijn voor Midden-Amerikaanse gerechten.
Ingrediënten
Quinoa 15%, rode quinoa 15%, kidneybonen, kruidenmix (bevat selderij), aardappelen, tomaten, paprika, mais, prei, selderij, suiker, komijn.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1320 | 2489 |
Energie (kcal) | 315 | 596 |
Vet (g) | 13,9 | 19,5 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 0,5 | 0,7 |
Koolhydraten (g) | 51,1 | 71,5 |
↳ Waarvan suikers (g) | 16,7 | 23,4 |
Vezels (g) | 4,0 | 5,6 |
Eiwitten (g) | 13,3 | 18,6 |
Zout (g) | 5,3 | 7,4 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Trek’n Eat zijn verpakt in een vacuümzak, en zijn gemakkelijk te bereiden dankzij de maatlijn in de zak. Bovendien kan dit product tot 5 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.