Orzo Pasta Bolognese – XL 940 kcal – Firepot

Langzaam gegaard Brits rundvlees in een rijke tomatensaus, gecombineerd met oregano, steranijs en orzo, een rijstvormige pasta.

Bereidingswijze

  • De bovenkant van het zakje bij het scheurmerk afscheuren.
  • Voeg warm water toe tot het niveauteken.
  • Roer goed, sluit het zakje door middel van de sluiting en laat het gerecht 8 minuten rusten.
Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

10,95

Merk:

Uitverkocht

Dit product levert 10 punten op. Hiervoor dient u wel een account aan te maken.
SKU: FPXLN03OOL Categories: , Tags: , , , , , ,

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Langzaam gegaard Brits rundvlees in een rijke tomatensaus, gecombineerd met oregano, steranijs en orzo, een rijstvormige pasta.

Midden in de wildernis zijn we allemaal begerig naar een goede, zelfgemaakte maaltijd. Dus besloten we om een voedzaam en vullend gerecht te maken waar het hele gezin dol op zou zijn, inclusief de kinderen. Onze Orzo Bolognese is gemaakt met langzaam gekookt Brits rundvlees volgens ons beproefde familierecept. De saus is rijk en vlezig, subtiel uitgebalanceerd met oregano en steranijs. Samen met orzo – kleine, rijstvormige pasta – is deze maaltijd een voorproefje van echt Italiaans comfortvoedsel, waar je avontuur je ook brengt.

Al ons eten is voedzaam, lekker en eenvoudig. U herkent alle ingrediënten en u vindt geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of conserveermiddelen. We voegen alleen zout toe zoals u dat thuis zou doen – voor de smaak. Veel van de maaltijden van onze concurrenten bevatten ook grote hoeveelheden palmolie – een ingrediënt dat we nooit zullen gebruiken. Onze vuistregel is dat we alleen vertrouwde ingrediënten gebruiken die u in een keukenkast zou aantreffen, niet in een grote zakelijke keuken.

Ingrediënten

 

Firepot meals hebben een THT-datum van drie jaar. Dit betekent niet dat het niet langer meegaat, maar we raden u aan het de eerste drie jaar na aankoop te gebruiken.

De composteerbare verpakkingen houden de etenswaren een jaar vers.

Gewicht200 g
calorieën

1000

Land van herkomst

Groot-Brittannië