Chili con Carne met rijst – 600 kcal – Firepot

Langzaam gegaard Brits rundvlees met fruitige ancho en rokerige chipotle pepers, rode paprika en bruine bonen in een warm gekruide tomatensaus. Geserveerd met langkorrelige rijst.

Bereidingswijze

  • De bovenkant van het zakje bij het scheurmerk afscheuren.
  • Voeg warm water toe tot het niveauteken.
  • Roer goed, sluit het zakje door middel van de sluiting en laat het gerecht 8 minuten rusten.
Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

8,95

Merk:

Uitverkocht

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Langzaam gegaard Brits rundvlees met fruitige ancho en rokerige chipotle pepers, rode paprika en bruine bonen in een warm gekruide tomatensaus. Geserveerd met langkorrelige rijst.

Chilli con Carne is dat klassieke eenpansgerecht. Met rokerig rundvlees, zachte bonen en een zachte chili-hitte verwarmt deze maaltijd zelfs in de koudste klimaten. We koken ons rundvlees langzaam en voegen paprika, komijn en zoete tomaten toe voor een serieuze smaakdiepte. Met knapperige rode peper, nootachtige rode bonen en een subtiele kruidenhit van ancho en chipotle chili, smaakt ons one-pot wonder precies zoals we het nodig hebben na een lange wandeling. Een Zuid-Amerikaanse klassieker uit een schuur in Dorset – gemaakt voor je volgende avontuur.

Al ons eten is voedzaam, lekker en eenvoudig. U herkent alle ingrediënten en u vindt geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of conserveermiddelen. We voegen alleen zout toe zoals u dat thuis zou doen – voor de smaak. Veel van de maaltijden van onze concurrenten bevatten ook grote hoeveelheden palmolie – een ingrediënt dat we nooit zullen gebruiken. Onze vuistregel is dat we alleen vertrouwde ingrediënten gebruiken die u in een keukenkast zou aantreffen, niet in een grote zakelijke keuken.

Ingrediënten

 

Firepot meals hebben een THT-datum van drie jaar. Dit betekent niet dat het niet langer meegaat, maar we raden u aan het de eerste drie jaar na aankoop te gebruiken.

De composteerbare verpakkingen houden de etenswaren een jaar vers.

Gewicht135 g
calorieën

600

Land van herkomst

Groot-Brittannië