Wild Chips Jerky – 40gr. – Wild Man

Wild Chips – een puur natuurproduct uit de Zweedse wildernis. Gemaakt van licht gezouten, gerookt, gedroogd vlees van elanden, herten en rendieren. Zo natuurlijk als elk voedsel kan zijn. Het enige conserveermiddel is zout.

Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

3,95

Merk:

Op voorraad

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Wild Chips – een puur natuurproduct uit de Zweedse wildernis. Gemaakt van licht gezouten, gerookt, gedroogd vlees van elanden, herten en rendieren. Zo natuurlijk als elk voedsel kan zijn. Het enige conserveermiddel is zout. Er is 300 gram puur vlees van de beste kwaliteit gebruikt om 100 gram Wild Chips te maken.

Eiwit fungeert als de stenen waarop spieren worden gebouwd. Het extreem hoge eiwitgehalte in Wild Chips maakt ze geschikt als gezond tussendoortje voor zowel kinderen als volwassenen. Vanwege hun optimale verhouding van gewicht aan voedingswaarde, worden Wild Chips gebruikt op veeleisende expedities waar lichtgewicht en een hoog-energiegehalte is vereist. Wild Chips zijn er niet alleen om te overleven bij expedities – ze zijn ook de perfecte snack voor een dagje uit.

Ingrediënten

 

Gewicht100 g
calorieën

100

Land van herkomst

Zweden