Met dat zekere je-ne-sais-quoi biedt dit gerecht je een smaakcombinatie die ronduit uniek is. Romige eiernoedels vormen de succesvolle basis van deze combinatie van spinazie en kip waar fans van delicate kruiden en lichtere gerechten snel vrienden mee zullen maken. Het kenmerk van Trek’n Eat’s Roomnoedels met kip en spinazie is het ongewone samenspel van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die verrukken met zijn milde smaakprofiel. Je zult waarschijnlijk eerder herinneringen aan thuis dan aan verre oorden wakker maken. Dat maakt dit een gerecht voor buitenliefhebbers die graag herinnerd worden aan home-sweet-home.
Ingrediënten
Pasta 50% (gries van harde tarwe, ei, zout), slagroompoeder 9%, jus, weieiwitconcentraat, gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, kippenvlees 3%, mais, tomaten, spinazie 3%, uien, kruidenmix (bevat selderij), zout, peper, natuurlijk aroma.
Allergie advies : voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen, zie de VETGEDRUKTE ingredienten.
Nutriënten
Per 100 g | Per portie bereid | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1644 | 2494 |
Energie (kcal) | 393 | 592 |
Vet (g) | 11,0 | 16,5 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 5,2 | 7,8 |
Koolhydraten (g) | 58,0 | 87,0 |
↳ Waarvan suikers (g) | 9,4 | 14,1 |
Vezels (g) | 2,2 | 3,3 |
Eiwitten (g) | 12,8 | 19,2 |
Zout (g) | 3,0 | 4,5 |
Deze gevriesdroogde maaltijden van Trek’n Eat zijn verpakt in een vacuümzak, en zijn gemakkelijk te bereiden dankzij de maatlijn in de zak. Bovendien kan dit product tot 5 jaar na de fabricagedatum worden bewaard, voldoende om het op te slaan of te gebruiken om uw overlevingsrantsoen voor te bereiden.