Pasta met Kaas en Groenten – 24 Hour Meals

Vegetarische pastamaaltijd met volle kaassmaak. Eenvoudig te bereiden met warm én koud water. Neemt gemakkelijk mee in je backpack.

Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

9,99

Merk:

Op voorraad

Dit product levert 9 punten op. Hiervoor dient u wel een account aan te maken.
SKU: 7330183000829 Category: Tags: , , , ,

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Pasta met Kaas en Groenten – 24 Hour Meals

Deze heerlijke pastamaaltijd heeft een volle kaassmaak. Hij is eenvoudig en snel te bereiden in je outdoor keuken. Dit vegetarische gerecht staat echt in een handomdraai op tafel. Ideaal als je op meerdaagse wandeltocht bent of gewoon wil hiken ver van de bewoonde wereld. De maaltijdzakjes van 24 Hour Meals hebben een stevige verpakking en wegen rond de 150 gram.

Dit gerecht van smaakvolle pasta bevat onder meer kaas, champignons en wortelen. Ideale ingrediënten als aanvulling op deze lekkere maaltijd zonder vlees. We zeggen niet voor niets dat de producten van Xfood ook wel staan voor hét 5 sterren restaurant in jouw backpack.

De maaltijd is gevriesdroogd en je neemt de zakjes gemakkelijk mee. De toegevoegde kaas zorgt voor de broodnodige eiwitten. Samen met de koolhydraten van de pasta zorgen zij ervoor dat de maag voldoende brandstoffen heeft. Zo kun je net nog even dat tandje bijzetten bij de volgende etappe. Deze maaltijd is voldoende voor de stevige trek.

Bereiding:
  • scheur de bovenrand eraf op de aangegeven plek
  • vouw de bodem uit
  • voeg 320 ml kokend water toe
  • goed roeren
  • sluit de zak goed af met de sluitstrip
  • wacht 10 minuten
  • Check halverwege de wachttijd. Is de maaltijd nog te droog, voeg dan wat extra water toe

Je kunt de maaltijdzakjes ook gebruiken met koud water. Dan laat je de maaltijd in 30 minuten opwellen.

Heb je geen vers drinkwater in je bagage? Kijk dan eens bij onze waterfilters. Filter hiermee eenvoudig het water uit beek of meer tot drinkwater.

Ingrediënten

Gewicht400 g
Land van herkomst

Thailand