Odlo® Community Mondkapje – Mondmasker

De sneldrogende maskers van ODLO zijn gemaakt van polyester met een fleece-inzet van polyamide/polyester: materialen waarmee ODLO jarenlange ervaring heeft. De maskers hebben een antibacteriële afwerking, zijn OEKO-TEX-gecertificeerd, vrij van schadelijke stoffen, tot 50 keer wasbaar bij 60 °C. Bij correct gebruik helpt ons masker de verspreiding van besmette druppels te verminderen. Vooral brildragers stellen dit masker op prijs, omdat de flexibele neusbrug aanzienlijk voorkomt dat de lenzen beslaan

Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

2,49

Merk:

Op voorraad

SKU: 798390 Category: Tags: , , , ,

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Gemaakt in Europa in onze eigen productiefaciliteiten, willen we als ODLO helpen om de verspreiding van de huidige pandemie tegen te gaan.

De sneldrogende maskers van ODLO zijn gemaakt van polyester met een fleece-inzet van polyamide/polyester: materialen waarmee ODLO jarenlange ervaring heeft. De maskers hebben een antibacteriële afwerking, zijn OEKO-TEX-gecertificeerd, vrij van schadelijke stoffen, tot 50 keer wasbaar bij 60 °C. Bij correct gebruik helpt ons masker de verspreiding van besmette druppels te verminderen. Vooral brildragers stellen dit masker op prijs, omdat de flexibele neusbrug aanzienlijk voorkomt dat de lenzen beslaan.

FUNCTIES EN VOORDELEN

  • Remt de verspreiding van druppeltjes en uitgestoten partikels
  • 3-laagse constructie
  • elastische oorlussen
  • flexibele neusbeugel
  • uitwasbaar (tot 50 keer)
  • geschikt voor de droger
  • Oeko-Tex keurmerk dus vrij van schadelijke stoffen
  • antibacterieel
  • Made in Europe

Let op:

Dit mondneusmasker is geen medisch hulpmiddel in de zin van Verordening (EU) 2017/745 en evenmin een persoonlijk beschermingsmiddel in de zin van Verordening (EU) 2016/425. Het masker is ontworpen voor persoonlijk gebruik. Het is niet bedoeld als beschermingsmiddel of voor gebruik in de gezondheidszorg of als bescherming bij werkzaamheden.

Bij correct gebruik helpt het masker de verspreiding van geïnfecteerde druppeltjes te verminderen. Daarvoor moet het nauw over mond en neus worden gedragen. Stel na het opzetten van het masker de neusbeugel af. De gebruiker moet vóór het opzetten en na het afdoen van het masker, of bij aanraking van het masker, zijn handen wassen met zeep of een geschikt ontsmettingsmiddel. Als het materiaal vochtig is geworden, moet het masker worden vervangen. Het is absoluut noodzakelijk besmette maskers tot het uitwassen in een gesloten verpakking te bewaren. Na 50 wasbeurten moet het masker worden vervangen.

Dit product bevat reactiemassa van titaandioxide en zilverchloride, een biocidale werkzame stof met een antibacteriële werking.

Het artikel is om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet geschikt voor retourzending en dus uitgesloten van het herroepingsrecht. Verkoop alleen in normale huishoudelijke hoeveelheden, wederverkoop is niet toegestaan. Wij behouden ons het recht voor om de bestelde hoeveelheden te beperken.