PowerGel Hydro – Orange – Powerbar

De PowerBar HydroGel is een toegankelijke gel vanwege de vloeibare samenstelling: makkelijk in te nemen zonder er direct water bij te drinken. Door de vloeibare samenstelling wordt de energie razendsnel opgenomen. Deze speciale gel maakt het, vanwege een maximale koolhydratenformule, mogelijk om 90g per uur aan koolhydraten op te nemen.

Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

2,25

Merk:

Op voorraad

Dit product levert 2 punten op. Hiervoor dient u wel een account aan te maken.
SKU: 3222 Categories: , Tag:

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Kies voor de meest toegankelijke gel zonder er direct water bij te drinken: PowerBar HydroGel!

De PowerBar HydroGel is een toegankelijke gel vanwege de vloeibare samenstelling: makkelijk in te nemen zonder er direct water bij te drinken. Door de vloeibare samenstelling wordt de energie razendsnel opgenomen. Deze speciale gel maakt het, vanwege een maximale koolhydratenformule, mogelijk om 90g per uur aan koolhydraten op te nemen. Verder onderscheidt de gel zich met de toevoeging van natrium, wat zorgt voor de vochtbalans. De PowerBar HydroGel is voorzien van een innovatieve verpakking: makkelijk te openen en de ‘trash chain’ voorkomt vervuiling van het milieu.

De gel is goed voor 20 tot 45 min aan energie. Daarnaast is het advies om de maximale dagelijkse hoeveelheid van vier HydroGels niet te overschrijden. Voor de smaken die cafeïne bevatten, consumeer maximaal 2 gels per dag. De HydroGels die cafeïne bevatten zijn: Cola en Mojito. Liever HydroGels bestellen zonder cafeïne? Bestel dan de smaak Orange. Op zoek naar de meest toegankelijk gel waarbij niet direct water nodig is? Bestel de PowerBar HydroGel in de smaken: Cola, Orange en Mojito of in een mixdoos met deze drie smaken!

De belangrijkste kenmerken van de PowerBar HydroGel zijn:

  • C2MAX: Wetenschappelijk ontwikkelde koolhydraatmix met 2:1 verhouding van glucose en fructose
  • Makkelijk in te nemen zonder er direct water bij te drinken
  • Met natrium om de vochtbalans te reguleren
  • Innovatieve verpakking
  • Vegan
  • Verkrijgbaar in de smaken: Orange, Cola en Mojito

Ingrediënten