Waterfilter – Sunrise Orange – Care Plus

Liever niet talloze liters vers drinkwater in je bagage meetorsen tijdens je hike? Het Care Plus Water Filter zuivert het zoete water uit meren, rivieren en beekjes, waarna het geschikt is voor consumptie. Eenvoudig in gebruik, compleet, compact en goedkoop.

Meer bekijken
Gratis verzenden vanaf 25 euro

39,95

Merk:

Slechts 2 resterend op voorraad

SKU: 34151 Category: Tags: , , ,

Voor 22.00 uur besteld, morgen gratis* bezorgd.

Care Plus® Water Filter – Sunrise Orange

Heb je ook wel eens met (te)veel vers drinkwater moeten sjouwen toen je een verre hike ging maken of ging wildkamperen? Je wilt immers altijd genoeg vers drinkwater bij je hebben. Dan hebben we nu de oplossing voor je. Deze Care Plus Water Filter is een echte uitkomst! Hij is niet duur, eenvoudig in gebruik en compact. En hij doet wat hij doen moet.

Zuivert water uit meren, rivieren en beekjes

Je kunt met deze waterfilter het zoete water dat je tegenkomt in meren, beekjes en rivieren zuiveren. De kleine microvezelbuisjes die zich in dit apparaatje bevinden filteren het zoete water tot water dat geschikt is voor consumptie. Het waterfilter haalt de schadelijke bacteriën en protozoa (één-cellige diertjes die bacteriën eten) uit het water. Wil je ook liever geen virussen in je drinkwater? Dan kun je 1 druppel Care Plus Hadex in 200 ml water doen. Een zeer effectief desinfectiemiddel om water te zuiveren van virussen.

Klein en compact

Deze waterfilter filtert tot 1,7 liter water per minuut en kan in totaal 375.000 liter water filteren. Het compacte apparaat past in de palm van je hand. Het weegt slechts 62 gram.

Je kunt op 4 manieren het water gebruiken:

  • Het gezuiverde drinkwater kun je via een rietje drinken, eventueel direct uit de bron
  • Uit de (meegeleverde) knijpzak
  • Overgieten in je drinkfles
  • Via het inline drinksysteem

Het filterelement haal je eenvoudig uit zijn behuizing en is zo goed te reinigen. Voor een langere levensduur gebruik je het terugspoelsysteem.

Inhoud
  • Filter behuizing in een frisse oranje kleur
  • 0,1 Micron absolute holle vezel membraanfilter
  • Rietje
  • Filtertipdop
  • Eén 500 ml herbruikbaar TPU knijpzakje
  • Gebruiksaanwijzing

Bestel vandaag nog deze Care Plus Water Filter. Zo hoef je de eerstvolgende keer geen liters drinkwater meer mee te nemen op je wandeltocht of wildkampeeravontuur.
Het Care Plus Water Filter is niet alleen handig bij outdoor activiteiten. Je kunt hem thuis ook gebruiken als nodig.