fbpx

Het verhaal van The Brew Company gaat terug tot een middag in 2002, waar Ulrik Skovgaard Rasmussen geen koffiefilters meer had en de behoefte voelde om koffie te zetten in een theefilter. Het deed hem nadenken over de manier waarop koffie werd gebrouwen en kort daarna werd de Coffeebrewer geboren. In 2013 zag de Teabrewer het levenslicht en in 2017 werd het concept verder ontwikkeld met de Herbbrewer.

We zijn erin geslaagd om een ​​buitengewoon koffie- en theeconcept uit te vinden dat geweldige koffie en thee brouwt. Naast een brede erkenning voor het mooie en innovatieve ontwerp, hebben onze brouwers ook verschillende onderscheidingen ontvangen voor hun goede smaak. Gemeenschappelijk voor onze drie merken is een buitengewone kwaliteit en een innovatief concept waarbij we een nieuwe en betere manier hebben gevonden om koffie en thee te drinken.

We behandelen onze ingrediënten met liefde en respect, omdat we geloven dat dit het beste product oplevert. De koffie is biologisch, fairtrade en single estate specialty, wat betekent dat u altijd precies weet waar uw koffie vandaan komt. Onze Teabrewer en Herbbrewer worden gemaakt met echte ingrediënten. We gebruiken stukjes fruit, kruiden, groenten, kruiden en (natuurlijk) thee om de buitengewone smaak te creëren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.